LTS Equine

5.500DKK

Beskrivelse

1. stk. Equine LTS 2.0 i neopren med 3 forskellige bølgelængder af LED lys: Blå (450nnm), rød (660nm) og infrarød (850nm).

Den har et samlet output på 6480mW og en behandlingstid på kun 3 minutter på benene og 5 minutter på de store muskelgrupper.

læs brugsanvisningen her

Hvordan bruges en LTS

Læg LTS oven på det ønskede område med lysene mod huden og logoet opad. Området skal være rent og tørt.  Tænd for strømmen/batteriet i ca. 3-5 minutter. Flyt herefter evt LTS til et nyt område.

Hvordan virker en LTS

Lys med en bølgelængde på 660nm har en dybrød farve, blå (450nm) og infrarød  (850nm). De fotoner som bliver frigivet af lyset, passerer ind i cellerne af kroppen og bliver absorberet af mitokondrier, der er cellernes ”kraftværk”, det er her ATP (energien) er produceret.  Fotonen stimulerer energien, som metaboliseres i musklerne og knoglerne, samt i huden. Dette accelererer den normale heling og genopbygning af væv med op til 200 %.

Læs mere her

LTS og sårbehandling

Det er blevet bevist igennem rigtigt meget forskning siden 80erne, at rød og infrarød lys med bølgelængderne 660nm-850nm, øger helingen af sår.

Heste er specielt udsatte, når det gælder sår. De erhverver sig sår konstant og disse sår er udsat for mange bakterier fra miljøet. Det vigtigste omkring sår på heste er at få såret renset og derefter få det til at lukke sig. Så længe såret er åbent, er risikoen for en infektion tilstede. Alle sår af større omfang bør tilses af en dyrlæge. Hvis såret bliver betændt, så kræver det en længere behandling af en dyrlæge. Denne behandling kan blive både lang og bekostelig.

Med LTSen kan man inden for kort tid få såret til at hele op. De blå lys i LTSen er anti-bakterielle, så de renser såret for bakterier. De røde og infrarøde lys i LTSen booster cellerne med energi og når cellerne i det omkringliggende væv, har den energi de har brug for, øges helingsprocessen.

 

Der medfølger et stk genopladeligt batteri, et stk oplader med EU stik, samt en smart Equine LTS logo taske. Der er fastmonteret velcrostropper.

Varenummer (SKU): LTS Kategori:

Beskrivelse

1. stk. Equine LTS 2.0 i neopren med 3 forskellige bølgelængder af LED lys: Blå (450nnm), rød (660nm) og infrarød (850nm). Den har et samlet output på 6480mW og en behandlingstid på kun 3 minutter på benene og 5 minutter på de store muskelgrupper.

læs brugsanvisningen her

Hvordan bruges en LTS

Læg LTS oven på det ønskede område med lysene mod huden og logoet opad. Området skal være rent og tørt.  Tænd for strømmen/batteriet i ca. 3-5 minutter. Flyt evt LTS til et nyt område.

Hvordan virker en LTS

Lys med en bølgelængde på 660nm har en dybrød farve, blå (450nm) og infrarød  (850nm). De fotoner som bliver frigivet af lyset, passere ind i cellerne af kroppen og bliver absorberet af mitokondrier, som er cellernes ”kraftværk”, det er her ATP (energien) er produceret.  Fotonen stimulerer energien som metaboliseres i musklerne og knoglerne, samt i huden. Dette accelerere den normal heling og genopbygning af væv med op til 200 %.

Læs mere her

 

Der medfølger et stk genopladeligt batteri, et stk oplader med EU stik, samt en smart Equine LTS logo taske. Der er fastmonteret velcrostropper.

 

Se vores forhandler på Island: Solvangur

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LTS Equine”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping