Pandebånd

Viser 1–20 af 48 resultater

Pandebånd – ekstra bling bling til din islænder

Mangler du lidt ekstra bling bling i hverdagen? Det er pandebånd med sten til islænder heste med til at give dig og din hest. Her finder ud flere forskellige modeller, så du kan finde netop det der passer til dig og din stil. Der er både færdiglavede pandebånd klar til brug, men du kan også være med til at designe dit helt eget. På den måde får du en helt personligt panderem, som passer sammen med resten af din islænders rideudstyr og bling bling. Her kan du selv vælge hvilke sten der skal på, samt farve og om du vil have et bestemt mønster. Pandebåndene fås i flere forskellige design, og med et stort udvalg af sten, farver og mønstre. Ved at være med til designprocessen, kan få et helt unikt stykke udstyr til din islænder. På den måde kan du skabe en ”rød tråd” i hele dit rideudstyr ved også at få lavet næsebånd og bling til sadel i samme sten og mønstre.

Du finder fire underkategorier, som er følgende:

  • Special design pandebånd: Her finder du bånd med et lidt mere specielt design, som giver ekstra bling.
  • Pandebånd drop stone: Disse er med dropstone, som er med til at give din islænder ekstra bling bling.
  • Færdige pandebånd: Forskellige modeller der er færdiglavede og klar til at blive sat på din islænders trense.
  • Design selv pandebånd: Vælg den model du ønsker, og hver med til selv at designe den helt rigtige bling bling panderem til din islænder.

Når du køber et pandebånd hos Birgittes BlingBling, får du et stykke rideudstyr lavet i kvalitetslæder. Alt læder kræver den rigtige pleje for at vedligeholde sit udseende, og ikke gå i stykker. Dette gælder især rideudstyr, da dårligt vedligeholdt udstyr kan være til gene for både hest og rytter. Du kan finde en guide til hvordan du bedst passer på dit læderudstyr her. På den måde vil din islænder altid se bedst mulig ud! En anden vigtig ting, er også at give stenene den rigtige pleje, så du ikke mister bling med tiden. Dette gør du ved at give stenene et lag klar neglelak før brug, og igen efter hver gang du har plejet og behandlet læderet. Så er du med til at sikrer at stenene ikke falder ved brug.

Køb din islænders nye bling bling her

Birgittes BlingBling startede ud med at lave pandebånd til islændere. Den gang var det som en hobby, men det er stadig en vigtig del af shoppen. Det er vigtigt at pandebåndene bliver lavet i kvalitetslæder, og med ordentlige sten, til en god pris. Kvalitet og pasform er noget af det vigtigste ved salg af rideudstyr til islandske heste, hvilket er noget jeg går meget op i. Hos Birgittes BlingBling kan du både købe færdiglavede pandebånd, men du kan også selv være med til at designe dit helt eget. På den måde kan du få et pandebånd, som ingen andre har. Det gør du ved at vælge et design selv pandebånd, og derefter kontakte Birgitte på mail: bk@BirgittesBlingBling.dk eller via Facebook/Messenger. Herved får du muligheden for at få netop de sten, farver og mønstre du ønsker på din islænders panderem.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping