Næsebånd

Viser 1–20 af 30 resultater

Næsebånd – find det rigtige til din hest

Det er ikke let at finde det helt rigtige næsebånd til din hest, så derfor tilbyder jeg et stort udvalg af modeller, så du netop kan finde det helt rigtige næsebånd til dig og din hests behov. Det er vigtigt at næsebåndet passer til din hest, så den ikke bliver generet af det, og får smerter og evt. skader heraf. Det er især meget vigtigt at næsebåndet ikke er for stramt, og i 2018 lavede Dansk Rideforbund en næsebåndsregel om at der mindst skal være 1,5cm mellem hestens næsebånd og hestens næseryg. Her hos Birgittes BlingBling er jeg altid parate til at besvare dine spørgsmål vedrørende næsebånd, så du kan føle dig tryg i din beslutning omkring valget. Du skal dog være forberedt på at du måske bliver nødt til at prøve flere næsebånd til din hest, da det første nødvendigvis ikke er det rigtige. Alle heste er forskellige og derfor er det vigtigt at du lytter til din hest, og sørger for at den har det bedst mulige udstyr.

Næsebåndene er opdelt i syv underkategorier, så du nemt kan finde lige den stil der passer bedst til dig og din hest. De syv underkategorier er: Næsbånd med sten, Med bøjle, Kryds, Hannoveransk, Engelsk, Dobbelt og Anatomisk. Hvilket næsebånd du skal vælge, afhænger helt af hvordan din hests temperament er og hvilken hovedstørrelse den har, og selvfølgelig hvor meget bling bling du er til på dit udstyr. Hvor øvet en rytter du er, og alderen på din hest kan også have indflydelse på hvilket næsebånd der passer bedst til jeres behov. Det er derfor vigtigt at du sætter dig grundigt ind i hvilke behov du og din hest har, før du vælger næsebånd til din hest, og at du efter valget holder øje med om næsebåndet generer din hest. Nogle tegn på at næsebåndet er til gene for din hest kan være:

  • Ryster på hovedet
  • Er urolig i munden og tygger meget på bidet
  • Lægger hovedet på skrå.

Der er andre tegn din hest kan vise, hvis den er generet af næsebåndet, og det er her du som rytter skal være opmærksom på hvilke tegn din hest viser, så I kan få det bedst mulige samarbejde. Hos Birgittes BlingBling er jeg parat med råd og vejledning inden du skal købe dit evt. første næsebånd, og jeg besvarer gerne de spørgsmål du måtte have. Du kan læse meget mere om de forskellige underkategorier ved at klikke på dem, så du nemmere kan finde det rigtige næsebånd til din hest.

Alle vores næsebånd er lavet i enten sort eller brunt læder og er lavet med fokus på god kvalitet og pasform for din hest. De fås med forskellige farver spænder og sten, så du kan få et næsebånd, som passer sammen med resten af din hests udstyr. Det er vigtigt at vedligeholde næsebånd lavet i læder rigtigt, så derfor kan du her finde en guide til hvordan du vedligeholder læderet rigtigt: Ved at klikke her

Det er både for udstyrets skyld, så det holder længere og ser pænere ud, men også for hestens skyld, at det er vigtigt at du vedligeholder dit udstyr rigtigt. Hvis der samler sig skidt og snavs under næsebåndet, kan det være skyld i at din hest for gnavsår på næsen, som vil være til gene for hesten. Derudover hvis du har valgt et næsebånd med sten, er det også vigtigt at sørge for at vedligeholde disse, så de ikke falder af pga. almen brug. Vi er i gang med at udarbejde en guide til vedligeholdelse af sten osv.

Køb dit næsebånd her

Hos Birgittes BlingBling er du med til at få et næsebånd der passer på til dit behov, men også til din stil. Hvis der er sten på næsebåndet, giver jeg dig mulighed for at du selv kan være ned til at vælge hvilke sten, der skal på næsebåndet, samt farve på stenene og evt. hvis du ønsker dem sat i et bestemt mønster. Kontakt Birgitte på mail: bk@BirgittesBlingBling.dk eller via Facebook/Messenger, så har I mulighed for sammen at lave et design der passer netop til dig og din hest. Det er vigtigt for mig at yde en god service for vores kunder, så derfor skal du endelig kontakte mig på mail eller via Facebook, hvis du har nogle spørgsmål til nogle af produkterne.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping