Læderpleje

Viser alle 2 resultater

Læderpleje – hold dit rideudstyr som nyt

Som rytter ved du hvor vigtigt det er at passe på sit rideudstyr. Uden den rigtige pleje og vedligeholdelse bliver læderet hurtigt slidt og grimt. Dette kan nemt gå hen og blive til gene for dig og din islænder. Derfor er det meget vigtigt at du passer rigtig godt på dit rideudstyr, og plejer det godt.

Under kategorien læderpleje finder du forskellige produkter til at beskytte og pleje dit rideudstyr med. Du finder produkter som er naturfarvet, men også nogle som er tilsat sort farve. De sidste nævnte er især godt til rideudstyr i sort læder, da den sorte farve er med til at bibeholde farven på læderet.

Alle produkterne indeholder biboks, som er med til at holde læderet på dit rideudstyr blødt og smidigt. Læderpleje produkterne hjælper også med til at forlænge levetiden på dit rideudstyr, så du kan bruge det i længere tid.

Køb din læderpleje her

Hos Birgittes Bling Bling går jeg meget op i kvaliteten af det jeg sælger. Derfor er det også vigtigt at pleje og passe ens rideudstyr rigtigt. Jeg sælger kun produkter til pleje af læder, som lever op til mine standarder. Du kan se en guide til hvordan du passer og vedligeholder dit rideudstyr her.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping