Grimer & tilbehør

Viser alle 7 resultater

Grime – til stævner til staldbrug

Grimer findes i mange forskellige materialer, men her hos Birgittes Bling Bling har jeg valgt at fokusere på grimer lavet i læder. Der er forskellige fordele de forskellige materialer, men fordelene ved lædergrimer, gør dem meget alsidige. Grimer lavet i læder har en god holdbarhed, hvis man plejer og passer dem korrekt, dette er også med til at sørge for at grimerne holder sig flotte, og læderet blødt og smidigt. En lædergrime kan bruges til stævner eller til hverdagsbrug i stalden, da læderets udseende passer til enhver lejlighed.

Grimerne fås i forskelligt farvet læder, så du kan finde den der passer bedst til din islænder. De grimer jeg sælger kommer med spænder, så de er justerbare ved både nakke og næse.

Derudover har jeg valgt, at fokusere på grimer til islandske heste, da det er der min passion ligger.

Som nævnt er grimerne lavet i læder, og kræver derfor den rigtige pleje for at bevare sin holdbarhed og udseende. Det er vigtigt at man gør dette grundigt, og sørger for at komme rundt over det hele på grimen, når man behandler den. Du kan finde en guide til pleje og vedligeholdelse af læder her.

Vi fører nu også træktov, der kan tilkøbes din nye grime.

Køb din næste grime her

Hos Birgittes Bling Bling får du altid god kvalitet til en ordentlig pris. Lædergrimerne er lavet i kvalitetslæder, og jeg sælger kun produkter, som jeg selv kan stå inde for. Så køb din islænders næste grime her, og få god kvalitet.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping