Bling til Sadel

Bling til sadel – få lidt mere bling bling til din islænder hest

Du har måske allerede købt resten af din islænders udstyr med bling, og nu synes du at din sadel begynder at se lidt kedelig ud. Her kan du finde lige netop det, så sadlen matcher resten af din islænder hests bling bling udstyr. Du kan på den måde skabe en ”rød” tråd mellem alt udstyret til din islænder.
Du kan vælge mellem at købe noget færdiglavet bling til sadel, eller du kan selv være med til at designe det. På den måde får du lige præcist den slags bling til sadel, som passer sammen med resten af dit udstyr. Inde i underkategorien ”Design selv bling til sadel” kan du finde mere information om hvordan du er med til at designe det.
Derudover sælger jeg også karabinhager til at montere bling til sadel med. Dem kan du finde lige her. Hvis ikke du vil montere med karabinhage, kan du også montere med elastik.
Da alt bling til sadel er lavet af læder påsat med sten, er det vigtigt at du vedligeholder det korrekt, så udseendet kan bevares. Det gøres ved at pleje læderet, hvilket du kan finde en guide til her. Stenene kræver også særlig pleje, så du ikke risikerer at de falder af eller bliver slidte. Dette gør du ved at give stenene et lag klar neglelak inden brug, og igen hver gang du har givet læderet pleje.

Køb sadelbling her

Her ved Birgittes Bling Bling kan du købe færdiglavet bling til sadel eller du kan selv være med til at designe det. Du har derfor muligheden for at få din bling lige som du vil have det, så det passer til din stil.

Shopping cart

0

No products in the cart.