Bling til Sadel

Viser alle 5 resultater

Bling til sadel – få lidt mere bling bling til din islandske hest

Du har måske allerede købt resten af din islænders udstyr med bling. Nu synes du måske at din sadel begynder at se lidt kedelig ud. Her kan du finde lige netop det bling, så sadlen matcher resten af din islænder hests bling bling udstyr. Du kan på den måde skabe en ”rød” tråd mellem alt udstyret til din islænder.

Du kan vælge mellem at købe noget færdiglavet bling til sadel, eller du kan selv være med til at designe det. På den måde får du lige præcist den slags sadelbling, som passer perfekt sammen med resten af dit udstyr med bling. Du kan være med til at bestemme hvilke sten, farve, og om du ønsker et evt. mønster. Inde i underkategorien ”Design selv bling til sadel” kan du finde mere information om hvordan du er med til at designe det.

Montering

Jeg sælger derudover også karabinhager til at montere din sadelpynt med. Dem kan du finde her. Hvis ikke du vil montere med karabinhage, kan du også montere pynten med elastik.

Vigtigt med god pleje

Da alt bling til sadel er lavet af kvalitetslæder påsat med sten i forskellige farver, er det vigtigt at du vedligeholder det korrekt. På den måde er du med til at sikrer at udseendet af din sadelpynt kan bevares. Det gøres ved at pleje læderet korrekt, hvilket du kan finde en guide til her. Stenene kræver også særlig pleje, så du ikke risikerer at de falder af eller bliver slidte. Dette gør du ved at give stenene et lag klar neglelak inden brug, og igen hver gang du har givet læderet pleje.

Køb sadelbling her

Her ved Birgittes Bling Bling kan du købe færdiglavet bling til sadel eller du kan selv være med til at designe det. Du har derfor muligheden for at få din bling lige som du vil have det, så det passer til din stil.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping