Bid

Viser alle 6 resultater

Bid – det er vigtigt med det rigtige

Når du skal vælge bid til din islænder, så er det vigtigt at du er omhyggelig med processen. Hvis du får valgt det forkerte, vil det være til gene for din islænder, og dermed også påvirke hvordan den reagerer under ridningen. Det er også vigtigt at størrelsen på biddet er det rigtige.

For at vælge det rigtige bid til din islænder, skal du først kigge på nogle forskellige ting. Det kan blandt andet være følgende spørgsmål:

  • Har din islænder en smal eller en bred tunge?
  • Hvor erfaren en rytter er du?
  • Har din islænder følsomme mundvige?

Når du så har valgt hvilken type bid, som du gerne vil have til din islænder, er det næste du skal kigge på størrelsen af biddet. Du finder den rigtige bidstørrelse, ved at måle din hests mund fra den ene mundvige til den anden. På den måde sikrer du dig, at biddet hverken er for stort eller for lille.

Materialet er også relevant når du skal ud at vælge bid. En del af de bid som jeg sælger, er lavet i sweet iron. Sweet iron oxiderer ved brug, hvilket gør at biddet kommer til at smage sødere. Den søde smag gør at islænder hesten har nemmere ved at acceptere biddet.

Køb din islænders næste bid her

Her hos Birgittes Bling Bling har jeg fire forskellige bid, som dækker forskellige behov. Så alt efter hvilken islænder du ejer, har jeg et bid der passer til jer. Har du nogle spørgsmål er du velkommen til at skrive til mig på mail: bk@BirgittesBlingBling.dk eller via Facebook/Messenger. Så vil jeg gøre mit bedste for at hjælpe dig med dit valg. En vigtig værdi her ved Birgittes Bling Bling er, at alt udstyr skal være af god kvaliltet, og til en god pris. Hvis jeg ikke synes kvaliteten er god nok sælger jeg det ikke på min side.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping