Velkommen til Equine LTS

Equine LTS, er baseret på NASA’s LED forskning. I 1998 havde NASA to store problemer angående deres rumforskningsprojekter der skulle løses. Det ene var behovet for selvforsynings landbrug ved længerevarende rum missioner. Det andet problem var, at astronauter der kom til skade, ikke kunne restituere pga vægtløshed mens de befandt sig I rummet. Først ved returnering til jorden, trådte kroppens naturlige helingsproces i gang.

Dr. Wheler, en biolog hos NASA, opdagede ved forskellige forsøg, at der kunne dyrkes planter i rummet, hvis de blev belyst med helt specifikke bølgelængder af rød og blå LED lys. Det blev hurtigt noteret, at de astronauter som arbejdede i gro-husene påbegyndte en helingsproces på trods af vægtløsheden. Disse resultater var begyndelsen på NASAs forskning om effekten af røde og blå lys på mennesker, hvilket blev kendt som NASA LED laser.

Hvordan virker det?

Lys med en bølgelængde på 660nm har en dybrød farve, blå (450nm) og infrarød  (850nm). De fotoner som bliver frigivet af lyset, passere ind i cellerne af kroppen og bliver absorberet af mitokondrier, der er cellernes ”kraftværk”, det er her ATP (energien) er produceret. Fotonerne stimulerer energien som metaboliseres i musklerne og knoglerne samt i huden. Dette accelererer den normale heling og genopbygning af væv med op til 200 %.

Inflammation

Der kan være mange årsager til inflammation: Betændelse, trauma, gigt, forstuvning osv.  De røde og de infrarøde lys i LTS reducerer inflammation med op til 2/3 efter 1-3 behandlinger af 3-5 minutter. Det gælder inflammation i led samt i muskler. Ved gigt i leddene er en kontinuerlig behandling nødvendig. Ved Inflammation påført ved trauma, stoppes behandlingen når inflammationen er forsvundet. Ved betændelse forsættes behandlingen til alle betændelses symptomer, som feber, rødme, varme i området har været væk i 2-3 dage. Ved forstuvninger forsættes behandling til al ømhed er forsvundet. I tilfælde af trauma, er det vigtigt at kontakte en dyrlæge, som kan tilse skaden. Derefter kan behandlingen med LTS starte, for at fremskynde helingen, samt minimere chancen for en infektion. Behandling foretages gerne 3 gange om dagen a’ 3-5 minutter. 

Smerter 

Smerter kan have mange årsager: Trauma, gigt, forvridning og muskelømhed. De røde og infrarøde lys reducerer smerte relativt hurtigt, både smerte fra akut trauma, men også smerte fra gigt. Ved akut trauma, ring altid til en dyrlæge, som kan tilse og vurdere skaden. Derefter kan området behandles med LTS for at mindske smerter fra skaden. Ved gigt smerter kan man behandle efter behov. Når gigt symptomerne kommer tilbage kan området behandles igen, eller start et forebyggende dagligt behandlingsprogram på 3-5 min om dagen.  Smerter fra muskelømhed vil blive reduceret efter 3-5 minutters behandling efter en hård træning, ved at genopbygge musklerne og fjerne mælkesyre.   

Operationssår

Det vigtigste efter en operation er, at såret heler hurtigt med minimalt arvæv.  Behandles der med LTS efter en operation, vil helingen af operationssåret blive fremskyndet langt ind i vævet, så såret kan hele indefra. Infektion undgås og dannelsen af arvæv reduceres. De blå lys i LTS er bakteriedræbende, samt hjælper huden til at restituere hurtigt og stimulere hårvækst.

Det er blevet bevist igennem rigtigt meget forskning siden 80erne, at rød og infrarød lys med bølgelængderne 660nm-850nm, øger ophelingen af sår.

Heste er specielt udsatte når det gælder sår. De erhverver sig sår konstant og disse sår er udsat for mange bakterier fra miljøet. Det vigtigste med sår på heste er, at få såret renset og derefter få såret til at lukke sig. Så længe såret er åbent, er risikoen for en infektion til stede. Alle sår af større omfang, bør tilses af en dyrlæge. Hvis såret bliver betændt, så kræver det en længere behandling af en dyrlæge. Denne behandling kan blive både lang og bkostelig.

Med LTSen kan man inden for kort tid få såret til at hele op. De blå lys i LTSen er anti-bakterielle, så de renser såret for bakterier. De røde og infrarøde lys i LTSen booster cellerne med energi og når cellerne i det omkringliggende væv har den energi de har brug for, så øges helingsprocessen.

Ønsker du at forske mere i lysterapiens mirakuløse verden, så kan du finde mange forskellige publikationer her

LTS ben med velcro sælges
LTS
LTS Til islændere

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping