Hvorfor vælge Birgittes BlingBling?

  • Kvalitet til god pris
  • God pasform
  • Stort udvalg af udstyr til islandske heste
  • God service
  • Mulighed for at vælge sit eget bling bling

Hos Birgittes BlingBling finder du udstyr til Islandske heste og rytter. Jeg har et godt udvalg af trenser, tøjler, gjorde, grimer, pandebånd med bling bling og mange andre ting. Det er vigtigt at alle mine produkter er i god kvalitet og til rimelige priser. Filosofien bag Birgittes BlingBling er at god kvalitet ikke behøver at være dyrt.

Det vigtigste ved produkterne er at pasformen skal være perfekt, så både hest og rytter får den bedste oplevelse med produkterne. Derfor er alle produkter nøje udvalgt ud fra kvalitet, pasform og pris.

Birgittes BlingBling så dagens lys i 2018, hvor det startede som en hobby med produktion af pandebånd med bling bling. Den gang var jeg forholdsvis ny islænderrytter, og jeg syntes at det var svært at få trenser, tøjler, gjorde, stigremme, webbers og grimer i læder, som havde den gode kvalitet og pasform, som jeg eftersøgte. Derfor tog jeg kontakt til en producent, som have lyst til at producere og udvikle nye produkter i samarbejde med mig. Siden da har shoppen udviklet sig til der hvor den er i dag.

OG MEGET MEGET MERE...

Efter vi har redet med helt almindelig neopren gjord i flere år, var jeg spændt på om jeg kunne mærke forskellen. Jeg er ikke den store ekspert 😄 Og det må jeg nok sige jeg KUNNE! WOOOW, siger jeg bare! Så meget mere bevægelse i kroppen og super god kontakt ved shenklerne! Meget positiv oplevelse! Glæder mig allerede til næste ridetur🐴🐎🐴 Tak for endnu et godt produkt!
Olga og Fantur - glade ejere af trensen og nu også gjorden fra din butik😃​
Ejer af Elva fra Laven Mark
Jeg har købt flere forskellige ting ved Birgitte og det er bestemt ikke de sidste! Super god service med hurtig levering og fine designs, indtil videre i pink
Nikoline Dybdal Juncker
Ejer af Elva fra Laven Mark

Shopping cart

0

No products in the cart.